Serat Pambuka

Sakpunika sampun dinten terakhir wulan Januari. Kamangka kula sampun gadhah pepengin badhe andamel seratan mawi basa Jawi paling boten sewulan sepindhah wonten blog punika. Punika pepengin kula ing warsa 2013, mugi-mugi dinten punika dereng kapitung telat nggih.

Gambar

Seratan mawi basa Jawi punika badhe kula khususaken bab tembang dolanan ingkang dipun wucalaken Grandpa dumateng Hanif awit Hanif bayi orok ngantos sakpunika. Tembang tinembang punika sae sanget kagem sedaya lare. Mugi-mugi saged dados manfaat kagem rencang-rencang sedaya.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s